Vores team

Siden 2016 har vi brugt indsigter og metoder fra adfærdsdesign, projektledelse og IT-systemer til at skabe varige positive forandringer hos vores kunder.

Bo Attrup

CEO & Founder

Bo har flere årtiers erfaring indenfor projekter, agilitet, ledelse og organisationsudvikling, og han er drevet af at levere enkle løsninger på komplekse udfordringer.

Bo er en ildsjæl og opfinder, som brænder for at udvikle mennesker og organisationer gennem effektfuld og nærværende ledelse. Derudover er han en entusiastisk kommunikator, der besidder en enorm empati overfor sine ansatte og kunder.

Mobil: 25247905

Sofie Elland

Mentor

Sofie er uddannet sociolog og har bred viden og erfaring med hvordan personer agerer sammen i teams og organisationer. Derudover har Sofie erfaring indenfor bl.a. projektledelse, procesfacilitering, konceptudvikling og formidling. Hun brænder for at arbejde med mennesker og har stor interesse for dialog- og relationsbaserede forandringsprocesser. Sofie er særligt god til at analysere og forstå komplekse sammenhænge – samt udvikle og formidle enkle løsninger og forståelsesrammer.  Ud over at være en kompetent og nærværende mentor underviser og guider Sofie også vores kunder i brugen af IT-systemet Agility.

Mobil: 24841042

Mette-Simone Dichmann

Mentor

Mette-Simone har bred international erfaring indenfor projektledelse og ledelse i store organisationer. Mette-Simone er vores mentor i felten indenfor nærværende forandring i øjenhøjde. Med skarpe betragtninger, sans for detaljen og en smittende positiv udstråling guider hun vores kunder sikkert og tillidsfuldt frem mod integreret lederskab gennem god gammeldags mesterlære.

Maj Brix Pedersen

Kommunikations-specialist

Maj er kommunikationsuddannet og har mange års erfaring med bl.a. projektledelse og interkulturelt samarbejde i store virksomheder. Hun er passioneret og superempatisk omkring det at arbejde med og flytte mennesker, og er for nyligt blevet uddannet NLP Coach Practitioner. Maj er vores kommunikations-specialist og er bl.a. ansvarlig for vores tekstforfatning, website og SoMe.

Mobil: 25346787

Torben Lyngholm

Lead of Transformational Leadership

Torben kommer med solid erfaring som bl.a. projektleder, team- og afdelingsleder fra store komplekse organisationer. Torben arbejder med operationel ledelse hos boligselskaberne, hvor han gennem transformativt lederskab skaber forbedret ledelse, samarbejde, prioritering og planlægning. Torben brænder for at skabe motivation og engagement hos de mennesker han arbejder med, da det er en vigtig præmis for at nå i mål og skabe en forandring, som holder på den lange bane.

Mobil: 51922524