Vores team

Siden 2016 har vi brugt indsigter og metoder fra adfærdsdesign, projektledelse og IT-systemer til at skabe varige positive forandringer hos vores kunder. Mød vores centrale løsningsudviklere nedenfor.

Bo Attrup PROiMPACTiVE
Bo Attrup

Direktør - Udvikling & Inspiration

Bo har flere årtiers erfaring indenfor projekter, agilitet, ledelse og organisationsudvikling, og han er drevet af at levere enkle løsninger på komplekse udfordringer.

Bo er en ildsjæl og opfinder, som brænder for at udvikle mennesker og organisationer gennem effektfuld og nærværende ledelse. Derudover er han en entusiastisk kommunikator, der besidder en enorm empati overfor sine ansatte og kunder.

Mobil: 25247905

Sofie Elland PROiMPACTiVE
Sofie Elland

Lead - Løsning & Ralisering

Sofie er uddannet sociolog og har bred viden og erfaring med hvordan personer agerer sammen i teams og organisationer. Derudover har Sofie erfaring indenfor bl.a. projektledelse, procesfacilitering, konceptudvikling, IT og formidling.

Sofie er særligt skrap til at analysere og forstå komplekse sammenhænge – samt udvikle og formidle enkle løsninger og forståelsesrammer.  Sofie kombinerer sine styrker til at finde helhedsløsninger, der involverer mennesker, processer og teknologi.

Mobil: 24841042

Michael Nystrup

Lead – Strategi og Mål

Michael er ledelsens sparringspartner, rådgiver og mentor om strategiudvikling og -realisering, samt konceptudvikling for large scale organisationer og markeder. Michael har i årtier arbejdet med topledelse og strategi i nogle af Danmarks større virksomheder, og har – som rekvirent og bruger – været med til at udvikle PROiMPACTiVEs første løsningskoncepter.

Mobil: 25247905